Termeni şi condiţii

Reguli de Utilizare

Prin descarcarea si utilizarea unui produs software (“program”) prezentat in cadrul sitului P1.RO (denumit in continuare “sit”) sunteti deacord cu termenii si conditiile prezentate mai jos. Daca nu doriti sa fiti angajati sa respectati aceste conditii, va rugam sa nu folositi produsele/serviciile disponibile in cadrul sitului.

INTERZICEREA VANZARII PRODUSELOR

Proiectele prezentate in cadrul sitului va sunt oferite gratuit (FREEWARE) si asa trebuie sa ramana. Acceptati sa NU vindeti, revindeti sau sa obtineti nici un fel de foloase (financiare sau de alta natura) de pe urma nici unui proiect sau produs software (“program”) prezentat in cadrul sitului.

INTERZICEREA MODIFICARII PRODUSELOR

Acceptati sa nu editati, modificati sau sa efectuati reverse-engineering asupra nici unui produs software sau parti din acesta.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

1. Utilizarea serviciilor, informatiilor sau programelor software prezentate in cadrul sitului se face pe propria raspundere. Proiectele sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”; P1.RO – in speta administratorul sitului – se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect.

2. P1.RO nu ofera nici o garantie ca: (i) produsele software/serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra, (ii)produsele software/serviciile vor fi sigure sau fara erori, (iii) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea sitului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere, (iv) orice eroare de program va fi corectata.

3. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea produselor software/serviciilor puse la dispozitie de P1.RO se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului pe care utilizati continutul software sau alte pierderi de date/deteriorare de componente electronice ce pot rezulta din descarcarea si/sau utilizarea acestui tip de continut.